Eugen Ungureanu
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de electrostar in 2007-09-14 16:35

Despre Eugen Ungureanu,

IN OCTOMBRIE 1999 TITUS ANDREI , REALIZATORUL EMISIUNII SLAGAR TOP ROCK SEMNALA APARITIA
UNOR MELODII SUB SEMNATURA CANTAUTORULUI ONESTEAN EUGEN UNGUREANU, CARE
ODATA INTRATE IN TOP AU INCEPUT SA FIE SOLICITATE DE ASCULTATORII RADIOULUI.
PIESA REGASIRE S-A INSTALAT REPEDE DIRECT PE LOCUL 3 SI A REPREZENTAT PENTRU AUTOR
INDEMNUL DE A REALIZA UN ALBUM CARE S-A CONCRETIZAT MAI TARZIU IN CD-UL APARUT LA
CASA DE PRODUCTIE ELECTRO STAR
.
EUGEN UNGUREANU NU ESTE DOAR UN IMPATIMIT AL MUZICII,PENTRU CA EL SE IMPLICA FOARTE MULT SI IN ACTIVITATEA EDUCATIONAL-CULTURALA A COPIILOR.

MAJORITATEA FESTIVALURILOR PENTRU COPII AU AVUT CA FINALITATE PREMIEREA CREATIILOR COMPOZITORULUI DE PE TROTUS, AMPLIFICAND IN ACEST FEL DORINTA ACESTUIA DE PERFECTIONARE (2 TROFEFE NATIONALE !).

ESTE CASATORIT (CU D.J.LILI) IAR COPIII (3 FETE) , AU SI ELE INCLINATII ARTISTICE. DIN 1998 RENUNTA LA ACTIVITATEA RADIO SI ISI ORIENTEAZA TOATA ENERGIA (FIZICA SI MATERIALA) PENTRU INFIINTAREA CASEI DE PRODUCTIE ELECTRO STAR,DEVENITA INTRE TIMP CENTRU DE REFERINTA PENTRU DEBUTANTII DIN ONESTI,DAR SI DIN INTREAGA ZONA A MOLDOVEI.

A COMPUS PESTE 200 DE MELODII,MAREA MAJORITATE PENTRU COPII, ESTE UN BUN INSTRUMENTIST (CHITARA SI CLAVIATURI), ORCHESTRATOR SI INGINER DE SUNET.

AMBITIOS SI PERFECTIONIST, EUGEN UNGUREANU, ISI AMENAJEAZA CEL MAI MODERN STUDIO AUDIO VIDEO DIN JUDETUL BACAU, LOCUL IN CARE APAR SI MELODII CUM AR FI NOSTALGIE SAU BALADA ROMANULUI PIERDUT.

RADIO IASI ESTE CEL CARE PROMOVEAZA ACTIV CREATIILE SALE SI CEL MAI BUN PRIETEN AL SAU CORNELIU MURESANU-SEFUL REDACTIEI MUZICALE SI L-AR DORI COLABORATOR PERMANENT LA IASI.

CELE MAI NOI ALBUME EDITATE DE CASA DE PRODUCTIE ELECTRO STAR AU FOST LANSATE LA IULIUS MALL-IASI, DAR IN CURAND ACESTE ACTIUNI SE VOR MUTA IN CAPITALA, LA MAGAZINUL MUZICA.

CELE MAI NOTABILE REZULTATE SUNT PROMOVAREA ELENEI IONESCU LA TRUPA MANDINGA, PRODUCTIA UNUI DUBLU ALBUM CU TRUPA SAVOY (MARIAN SI DORINA PARASCHIV NISTOR), DESCOPERIREA SI PROMOVAREA DIANEI PREPELITA, CU CARE A OBTINUT NUMEROASE PREMII, DAR IN MOD SPECIAL TROFEUL TI AMO SI CONSTELATIA NECUNOSCUTA.

DE MENTIONAT SI REALIZAREA A PESTE 150 DE EDITII STAR MUSIK-PE OTV SI MAGIC SHOW-TELEVIZIUNILE DDTV SI ONE TV.

DESCHIDE OFICIAL POSTUL DE RADIO-STAR MUSIK-ACESTA FIIND ASCULTAT IN INTREAGA LUME.

LANSEAZA SITE-UL DE NEGATIVE PE PORTALUL MUZICOMANIA: http://negative.muzicomania.com

CREATORUL SI SUSTINATORUL SCOLII NATIONALE A VEDETELOR CLUB STAR MUSIK IN COLABORARE CU VIOREL GAVRILA , MIHAI VANICA DUMITRU LUPU SI OCTAVIAN URSULESCU.

Printed by Electro Star 2007 electrostar@compnet.ro www.musik.ro


Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile


    Termeni si Conditii de Utilizare